Over ons

The Fieldwork Company ontwikkelt kennis en technieken die nodig zijn om aquatische natuur te herstellen en bestaande natuur en kustzeeën beter te beschermen.

We zijn een klein team van practical thinkers. Daarom opereren we snel, flexibel en vernieuwend. Inspiratie vinden we in de natuur. En we werken met de natuur samen. Wij zijn natuurliefhebbers, mariene ecologen, onderzoekers, technici en innovators die altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis, oplossingen en praktische toepassingen die wel werken!

We leveren ecologische onderzoeksgegevens, logistieke oplossingen, biodegradeerbare 3D-geprinte prototypes, nature based solutions, ecotechnologie en technische assistentie. Voor analyse, rapportage en kennisdeling werken we samen met onze partners. Nationaal en internationaal beschikken we over een netwerk van overheden, kennisinstellingen, ngo’s en bedrijven die ecosysteemherstel en kennisontwikkeling tot doel hebben.

The Fieldwork Company heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het herstel van zeegrasvelden en schelpdierriffen. Onze 3D-printers leveren de biologisch afbreekbare structuren die ondersteunen in ecologische herstelprojecten. Zeegraszaad oogsten we sinds enkele jaren in onze zeegraskwekerij. Deze vorm van aquacultuur is internationaal een primeur!

Onze expertise op het gebied van drone surveillance en verwerking van beelddata zetten we niet alleen in voor reguliere ecologische monitoring.  We houden van een uitdaging en denken graag mee in de toepassing en ontwikkeling van nieuwe survey technieken.

Heb jij een interessant vraagstuk voor ons? Neem dan contact op!

Jan van Dalfsen

Jan van Dalfsen

Adviseur en veldmedewerker
Jannes Heusinkveld

Jannes Heusinkveld

Directeur eigenaar
_MG_0097-40

Tom van Leusden

3D ingenieur
marga

Marga Harkema

Office Manager
Henk Wiersma

Henk Wiersema

Technisch specialist

Erik Ottema

(Elektro)technisch ingenieur
_MG_0086-33

Tom Dijkstra

3D ingenieur

Yim van der Es

Technisch project medewerker
Thomas van der Stegen

Thomas van der Stegen

Zeegras project medewerker

Vacature

Boekhouder / Office Manager