Lowlander sponsort zeegrasherstel

Wist je dat zeegras CO2 wel 35 keer efficiënter opslaat dan het tropisch regenwoud? Het zeegrasherstel wat The Fieldwork Company uitvoert zorgt dus voor een koeler klimaat. En dat we niet meer om de gevolgen van klimaatverandering heen kunnen is duidelijk.

Toen ze bij Lowlander ontdekten dat zeegras een krachtige bondgenoot is tegen klimaatverandering, hebben ze besloten om de Cool Earth Lager te brouwen en het zeegrasherstel te sponsoren via 1% For The Planet! Bij de productie van het biertje wordt 0,5 kg CO2 uitgestoten, terwijl een zeegrasplantje 25 kg CO2 kan opnemen. De Cool Earth Lager is een frisse lager met een tikkeltje citroengras en heeft een non-alcoholische variant. Goed dus voor de smaakpapillen en de planeet. Een mooi staaltje duurzaam ondernemen van Lowlander Botanical Beers!

Voor iedere Cool Earth Lager die jij drinkt, planten wij weer een nieuw zeegrasplantje. Zo help jij ons slok voor slok de aarde koel te houden.

Bekijk hier een korte video van het zeegrasherstelproject en de samenwerking met Lowlander: https://youtu.be/tD3MwN_0mi4 Meer informatie is te vinden op de site van lowlander: https://www.lowlander-beer.com/cool-earth-ah/

Deel dit bericht